Ervaringsberichten

Edith T. Zaventem
Zend’O heeft ons sinds het begin van het project over de streep gehaald. Een verkoper is immers meerdere keren bij ons langsgekomen om adviezen te geven. We hebben samen de douche gekozen die volledig met onze behoeften overeenstemde. Ik raad echt dit bedrijf aan voor de kwaliteit van hun producten en de doeltreffende dienst die het aanbiedt.
Paul V. Knokke
Ik had een advertentie voor Zend’O in een tijdschrift gezien. Ik had contact met hen opgenomen en ik kreeg een afspraak voor de week erna. Zodra de bestelling geplaatst is, is de opbouw door een bekwame technicus uitgevoerd. Zijn werk was snel en hij heeft een vlekkeloze plaats achter zich gelaten.
Diana M. Charleroi
De medewerkers van Zend’O hebben mijn nieuwe douche enkele dagen geleden opgebouwd. De vertegenwoordiger luisterde heel aandachtig naar mijn vragen, namelijk op het vlak van de hoogte van de wanden, de plaatsing van de handgrepen en de stoel, enz. Ik betreur echter dat ik een beetje langer heb moeten wachten dan de levertermijn die oorspronkelijk voorzien was.
Charles K. Luxembourg
Onze badkamer is klein en bevindt zich net onder het dak. We dachten dus dat het onmogelijk ging zijn om onze badkuip door een douche te vervangen. We hadden trouwens meerdere bedrijven gecontacteerd en die hadden bevestigd dat dit heel moeilijk ging zijn. Gelukkig genoeg heeft Zend’O een oplossing kunnen vinden. De wanden werden op maat gemaakt om ervoor te zorgen dat die perfect aan onze badkamer voldoen. Wij zijn uiterst blij!
Elodie H. Namur
Als jong koppel waren we op zoek naar een oplossing die ons toeliet onze badkuip in een douche om te zetten zonder de hele badkamer af te bouwen. We wensten een hedendaagse en comfortabele douche. Onze aandacht werd getrokken door het model Design Optimum. We beschikken er nu al enkele maanden over en we zijn heel tevreden met onze keus.
Hubert L. Lasne
Ik heb Zend’O ontdekt tijdens één van hun opendeurdagen die in Waver werd georganiseerd. Wij gebruiken nu al 3 jaar de nieuwe douche. Die werkt net zoals de eerste dag. Bovendien is het onderhoud uiterst gemakkelijk.
Jan R. Anvers
Aangezien mijn moeder tachtig jaar is, was ze heel bang op het moment dat ze zich moest wassen omdat ze zich niet meer echt veilig voelde. Dankzij haar nieuwe douche heeft ze opnieuw vertrouwen. Wij hebben nooit spijt gehad dat we werkzaamheden hebben laten uitvoeren!
Luc D. Liège
Als gevolg van een ongeval in mijn privéleven, werd ik gedeeltelijk gehandicapt. Ik werd bijgevolg gedwongen mijn badkamer om te bouwen. De medewerkers van Zend’O hebben me geholpen de formaliteiten bij AViQ (Waals Agentschap voor Levenskwaliteit) te vervullen en dat heb ik enorm veel op prijs gesteld. Ik was onder de indruk van de snelheid van de werken en de kwaliteit van de kranen.
Hanne S. Hasselt
Toen de installateur mijne badkuip heeft afgebouwd, heeft hij vastgesteld dat de buisleidingen heel oud en beschadigd waren. Die hebben we dus moeten vervangen; wat niet voorzien was in ons oorspronkelijk prijsbestek. Ondanks dit ongemak zijn we heel tevreden met onze douche Classic Optimum.
Simone O. Watermael-Boisfort
Het was al een tijdje geleden dat we onze badkuip door een douche wilden vervangen. We waren op zoek naar een oplossing die de charme van onze badkamer niet zou wijzigen. We hebben dus onze keuze op het model Classic Premium van Zend’O laten vallen. Met zijn panelen op halve hoogte past het perfect aan onze bestaande badkamer. Wij zijn verheugd!
M. De Wolf
Ik was aangenaam verrast door Zend’O! Eigenlijk al meteen vanaf het eerste contactmoment hadden we een positief gevoel met het bedrijf. Vakkundig, professioneel en een geweldige persoonlijke service!
Mevrouw Reyntens Schellebelle
Een tijdje geleden heeft Zend’O mijn bad vervangen door één van jullie douche. Mag ik u bedanken voor de goede service en opvolging. Alsook de vakkennis en uitleg van jullie vertegenwoordigster. Het is een luxe om te douche en geniet er enorm van. Het zal een publiciteit en aanrader zijn naar mensen in mijn omgeving, toe over jullie firma. Nogmaal dank.
Mevrouw Theys Zutendaal
Echt een droom, ik had het echt vroeger moeten doen, geen reden om bang te zijn, geen last, geen stof, geen lawaai… Een dag en klaar om te kunnen genieten van mijn mooie ruime douche.
Gratis advies bij u thuis
Gepersonaliseerd voorstel
Snelle opbouw op maat