nl
Bel ons op 03 547 08 45

Vervang je bad door een inloopdouche

Staat jouw oude badkuip jouw bewegingsvrijheid en comfort in de weg? Wil je jouw badkamer een facelift geven, maar zie je op tegen al dat stof en breekwerk? Zend’O heeft met zijn inloopdouche hierop het perfecte antwoord. Zend’O inloopdouches zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie.

Veilige en toegankelijke douchecabine

Zend'O Comfort

Met een douchesysteem op maat kan Zend’O elke badkamer een tweede leven geven en dat in slechts 1 dag, zodat je de volgende dag al van een verfrissende douche kan genieten. Onze inloopdouches zijn perfect inpasbaar, qua design afgestemd op jouw voorkeuren.

Meer informatie
Luxe inloopdouche voor een optimale douche-ervaring

Zend'O Wellness

Al onze inloopdouches zijn uitgerust met kraanwerk en douchekoppen van topkwaliteit. De bodems zijn uiterst plat, antislip en met een lage instap. De cabines kunnen uitgerust worden met extra’s zoals een opklapbare douchestoel, verchroomde steun- en handgrepen alsook zeep- en shampoohouders. Alle glaswanden zijn uitgerust met een Aquaperle-behandeling en uiteraard bestaande uit veiligheidsglas.

Meer informatie
Zend'O Design - Onze douches

Zend'O Design

Ideaal voor een snelle renovatie. Kies voor een stijlvolle en praktische inloopdouche voor dagelijks gebruik. Zend'O biedt een nieuw concept van wandpanelen met reliëf, zonder zichtbare bevestigingen en perfect waterdicht.

Meer informatie

Comfortabele en veilige inloopdouches, op maat gemaakt

Jouw badkuip vervangen door een inloopdouche in een paar uren

Dankzij het Zend’O systeem kan in een paar uur jouw badkuip vervangen worden door een inloopdouche. Wat soms een onoverkomelijke hindernis leek, kan opgelost worden door je oude badkuip te verwijderen en te vervangen door een extra platte douchebodem en door design wandpanelen.

De muurpanelen zijn gemaakt van versterkt composietmateriaal en stevig vastgelast aan de douchebodem. De panelen zorgen voor een optimale hygiëne en zijn onderhoudsvriendelijk. Zij worden gemonteerd op de bestaande wanden, tegels bijvoorbeeld.

Wanneer wij een douche installeren, zoeken wij steeds naar de beste oplossing om de ruimte te optimaliseren. Alles wordt op maat gemaakt zowel douchebodems als wandpanelen. Heeft jouw badkamer een schuine wand of een raam? Ook dan heeft Zend’O een oplossing en passen wij ons aan.

Simpel maar ook ingenieus, Zend’O geeft je een waar welzijnsgevoel.